U26 (Budapest)

Kategória: Klub|Disco

1062 Budapest Teréz krt 55-57
http://www.djuice.hu/u26

Nem tengeralattjáró és nem is kazán. Az U26 a djuice központi helye, ami nem csak egy bolt, hanem sokkal több annál: egy egész nap nyitva álló nyüzsgő közösségi pont, ahova bármikor betérhetsz, április végétől pedig egyre több program vár.

U26 Budapesten a Nyugati térnél található. A Nyugati Pályaudvar mögöti Eiffel tér szinjén. Lejárat térre a Costa Coffee és a McDonalds között. Már ki is van táblázva. Gyere, nézz be bátran! Térkép (A zoom funkciót használva tudsz ráközelíteni)

2010. április 9-én ünnepélyesen megnyitottunk, bejöhetsz intézni djuice-os ügyeidet, inni egy üdítőt, süppedni a fotelekben, dumálni egyet, ingyen netezni vagy lógni a haverokkal. És természetesen új djuice előfizetést is köthetsz, ügyintézhetsz, és a telefonok mellett pazar kütyüket is vásárolhatsz.

Mindemellett folyamatos programokkal várunk.

Ahogy kisüt a nap, érkezik a jobb idő és sűrűsödnek a programok a nyitvatartási időt is fokozatosan kitoljuk, de már most is este 9-ig vagyunk hétköznapokon, ha pedig buli van, akkor természetesen csak hajnalban húzzuk le a redőnyt.

Folyamatosan tovább pimpeljük a helyet: rengeteg program (rendszeres bulik, koncertek, fellépők), látványkonyha, kávézó és időszakos kiállítások várnak! Ha van program ötleted, esetleg művész vagy, és kiállítanád munkáidat, jelentkezz, dobd be az ötletedet (Facebookon vagy a teretadunk@djuiceteam.hu emailcímre) vagy magadat, itt a helyed!

Az aktuális programokat az djuice.hu események menüpontja alatt találod, illetve facebookon is, ahol az eseménykre feliratkozhatsz, illetve a fényképek fül alatt meglesheted a korábbi eseményekről készült fotókat. Ha valamelyiken megtalálod magadat vagy haverjaidat, taggelj bátran!