Pink the Club (Budapest)

Kategória: Klub|Disco

1033 Budapest, Hajógyári-sziget
http://www.clubpink.hu/
+36 30 622 89 07

A Hajógyári szigeten 2009 október eleje óta látogatható Pink club a legszínvonalasabb budapesti szórakozóhelyek sorába tartozott már az első kapunyitás pillanatában. Megjelenése divatos és sikkes, kialakítása impozáns, szellős, ugyanakkor kellően funkcionális.

Ahogy szombat éjszaka áthajtasz a kishídon, majd beveszed a jobbost a sziget első épülete előtt, azonnal megpillantod a Stúdió és a Dokk között nyáron kialakított Pink club-ot. Rózsaszín neonjai, látványos bejárata nem kerülheti el a figyelmed, még ha a kedvenc zenéddel is hangolsz a bulira az autódban. Azonnali kellemes meglepetés, hogy bőségesen áll rendelkezésedre parkolóhely a klub előtt, így nem fog a hajad mohikánná borzólódni, az ing gallérod pedig pizzaszeletelővé fagyni, míg elérsz járművedtől a bejáratig. Ez utóbbi barátságosan tornyosul föléd; hatalmas, stilizált barokk képkeretből világítanak le rád a kövér betűk: Pink!

A bejáratnál mindig csinos hostess lányok fogadnak, majd belépve a kéthajós, galériával kialakított méretes helyiségbe, látványos üvegcsillár fénye köszönt a parti szentélyben. Az alsó szinten mindkét teremben táncteret és „kilométer” hosszú bárpultokat találsz, míg a körgalériákon ülve megpihenhetsz, vagy akár egyszerű szemlélőként is részese lehetsz a bulinak. Az uralkodó szín minden pillanatban egyértelművé teszi, mivel szolgált rá a hely nevére. A meleg rózsaszín azonnal bensőséges viszonyt alakít ki vendég és vendéglátója között, míg a kiváló, jeges koktélok hűsítenek, ha éppen arra van szükség. Leomló fényfüggönyök, hatalmas tükrök, barokkos keretbe foglalt tucatnyi plazmatévé és egy méretes, gyémántfényű mozaikkal kirakott dj-pult teszik egyedivé a Pink-et. A légkondícionálás kitűnő, a füstelszívás a városban talán itt a legjobban megoldott. Végre egy hely, ahol kapsz levegőt, és nem kell minden alkalom után tisztítóba hordanod a legszebb ruháidat.

A VIP vendégeket külön parkoló várja, számukra külön kialakított bejáraton léphetnek a klubba, míg a két szinten rendelkezésükre álló szeparé mérete önmagáért beszél. Akár a dj-pult mögött, akár fölötte, figyelmes kiszolgálásban lesz részed, ha így érkezel a Pink-be. Minden adott a tökéletes parti élményhez. Garantáltan nem marad benned hiányérzet. Hozd a legjobb stílusod, ahogy mindenki teszi, és az éjszaka itt valóban felejthetetlen lesz.