Pátria Klub (Kiskőrös)

Kategória: Klub|Disco

Kiskőrös, Pozsonyi u. 2.
www.patriaklub.hu
patriaklub [KUKAC] koroskabel [PONT] hu
+36-20 947 9807

Az új Pátria Klub 2011 februárjában nyitotta meg kapuit. A korábbi verzió négy évig működött, de a 2010-es év közepére eljutottunk a teljes átalakítás gondolatáig.

A felújított szórakozóhely teljesen más arculatot kapott, mint elődje. Több lett az ülőhely, tágasabb a terem, nagyságrendekkel színvonalasabb azt egész komplexum, a korábbinál.

A retro hangulatot ötvöztük a modern megoldásokkal, amikor a kialakítását fontolgattuk, és egy igazán otthonos szórakozóhely lett.

A földszinti klub nemcsak szombati napokon, hanem hétköznap is nyitvatart, délutántól egészen kora estig, mint színvonalas internetes kávéház.

A klub nemdohányzó, azt csak a klubba vezető udvaron tehetik meg a dohányosok.

Újdonság még, hogy lehetőség van kedvezményes áron, fénymásolásra, nyomtatásra, iratok digitalizálására, valamint spirálozásra és laminálásra is, tehát valamennyi fontos irodai előkészítő munkára, nálunk az üzletek zárása után is.

A pontos nyitva tartás évszakoktól függően változik.


"Ebben az új klubban sok minden megtalálható.

Ha elintéznivaló dolgod van, akkor bejössz hozzánk, megnézed a Neten kedvenc oldalaidat, esetleg másolsz, nyomtatsz, röhejesen alacsony áron, de jó minőségben, közben elfogyasztasz igényes és kényelmes körülmények között egy italt, barátaiddal, ismerőseiddel, miközben megtervezitek, hogy hétvégén milyen jókat buliztok majd itt, és jókat nevettek azon, hogy milyen jól éreztétek magatokat nálunk az előző hétvégén, amelyre a klub internetes oldalán megtalálható fotók is emlékeztetnek benneteket folyamatosan."