Graffiti The Club (Tömörkény)

Kategória: Klub|Disco

Tömörkény
www.graffiticlub.co.cc

Nem valószínű, hogy lett volna olyan helyi fiatal a 90-es években, akinek ne ugrott be volna valami szép emlék a tömörkényi Graffiti Disco nevének hallatán. Csongrád és az összes környező megye bulizni vágyó partyarca megfordult már legalább egyszer ezen a helyen, ahol minden alkalommal feledhetetlen volt a hangulat.


Az akkori idők híres lemezlovasainak és együtteseinek legjava mind-mind tiszteletét tette nálunk és a környéken meghatározó szerepett töltött be a hely. De mint minden jónak az életben, sajnos 2002-ben ennek is vége szakadt, így szórakozóhely nélkül hagyva a partyra éhes fiatalokat.


Egészen mostanáig... ugyanis 2010.december 11-én újra megnyitotta kapuit a Graffiti. Megőrizve a múlt erényeit, ám kiegészítve a modern világ kellékeivel, ismét igyekszünk az igényes szórakoztatás központi alakjává válni. Felújított belső tér, ámulatba ejtő fénytechnika és még sok-sok izgalmas meglepetés vár, ha betérsz hozzánk. Legyél tehát idős vagy fiatal, fiú vagy lány, téged is várunk, hogy újra megmutathassuk milyen is az igazi emlékezetes buli és a feledhetetlen hangulat!


Ismert és technikás Dj-k, meglepetések, ital akciók és a legjobb, legnépszerűbb, legkedveltebb zenék.

És mindez hol?