Egressy Gábor Szabadidő Központ (Ócsa)

Kategória: Műv|IfiHáz

Ócsa, Bajcsy-Zsilinszky utca 46-48
www.egressyszk.hu/
info [KUKAC] egressyszk [PONT] hu
0629-378043
0629-378043

Az Egressy Gábor Szabadidő Központ a régió legnagyobb intézményeként igyekszik kielégíteni a lakosság kulturális igényeit. Közösségi művelődés színtere, helyet biztosít a heti, havi rendszerességgel működő művészeti csoportok, civilszerveződések, klubok, szakkörök részére.

Alaptevékenysége: a város gyermek és felnőtt lakosság kulturális életének szervezése. A kulturális programkínálatok kidolgozása, népszerűsítése, lebonyolítása. Az intézmény helyiségeinek, eszközeinek alkalomszerű hasznosítása, a teljes kapacitás kihasználása. Szabadidőközpontunk számos közösségi programot, szórakoztató rendezvényt, koncertet, színházi előadást, bálokat, kiállításokat, ismereterjesztő előadásokat, internet hozzáférést, szakköröket biztosít a lakosság számára.

Tevékenységünket a város kulturális hagyományaira, az itt élő polgárok kulturális értékeire, igényére alapozzuk. Növelni kívánjuk az intézmény programjainak színvonalát, számát és látogatottságát, mindezzel nem csak Ócsa Város, hanem a kistérség kulturális életét is színesebbé téve. Az épületben található a térség legnagyobb színházterme.