Delta Club (Balatonmáriafürdő)

Kategória: Klub|Disco

8647 Balatonmáriafürdõ, Rákóczi utca 1-2.
www.deltaclub.hu/
info [KUKAC] delaclub [PONT] hu
(06) 85/376-747

1968-ban épült a balatonmáriafürdői Delta Night Club. A Balatonon három ilyen jellegű épület üzemelt. Először bárként, majd a 70-es évek elejétől discó-ként működött, melynek falai között kezdte műsorvezetői pályáját az ismert tévés műsorvezető-riporter Déri János is. Őt számos dj követte egészen 2002-ig, majd 5 év tetszhalál után poraiból újraéledt Delta Retro Music Factory néven. Azt, hogy igazi zenegyár legyen, a következő infrastruktúra teszi lehetővé :


A 80-as évek jégcsap barlangos kialakítása, pár - szintén 80-as évek beli - fénytechnikai megoldás lett ötvözve a 2007-es év legmodernebb LED technikájával, majd az évenkénti megújulás jegyében DMX vezérelt intelligens fények, Martin robotlámpák, videóprojector, számtalan laser, compjuteres vezérlésű RGB laser projectorok, LED háló, Precision Device hang teszi tökéletessé a régi és az új idők találkozását.


A bútorzat a legtrendibb olasz designek megfelelő, a vendégek komfortérzetéről légkondícionálás gondoskodik, a toalettek is a luxus kategóriát súrolják. A teraszon pálmakert, hangulatos kerti bútorok, szökőkút, több bárpult -Martini cocktail bár -került kialakításra. Külön érdekesség, hogy a teraszon is lehet táncolni. Szintén újdonság, hogy a belső teremben tilos a dohányzás. A klubbot csak 25 éven felüliek látogathatják, a zenei időintervallum pedig a 70-es évek közepétől a 90-es évek közepéig tart.