Club M47 (Sáránd)

Kategória: Klub|Disco

4272 Sáránd, Debreceni utca
http://www.m47.hu/
info [KUKAC] m47 [PONT] hu
+36302052695

1996. augusztus 2-án, pénteken nyitotta meg kapuit az M47 DISCO Kelet-Magyarországon, azon belül Sárándon, Debrecentől 10km-re!

1300 m2-en, 3000 fős befogadóképességével óriási hiányt töltött be. Monstre rendezvények szervezésével, a magyar és külföldi sztárvendégek felléptetésével érdekes színfoltja lett a hazai szórakoztatóiparnak.

1998. augusztus 19-ével indult a “techno” korszaka az M47-ben.

Az angol származású MARK MOORE, BUDAI, TOMMYBOY, JUNIOR, ZSÍROS részvételével nagyszabású party került megrendezésre. Innentől kezdve havi rendszerességgel a magyar élvonal és a külföldi sztár Dj-k léptek fel. Alfrédo Ibizáról, LA-DI-DA, MARUSHA, CHARLY LOWNOISE, MICHEL dE HEY, MISJAH, LAIDBACK LUKE, DERRICK, FRANCESCO FARFA, GAYLE SAN.

1999-ben exkluzív szerződést kötött az M47 DISCO és BUDAI – TOMMYBOY. BUDAI és TOMMYBOY Kelet-Magyarországon exkluzív fellépéseikkel csak az M47-et tisztelték meg.

club_01

club_02

club_03

club_04

club_05

Nagyszabású partykra emlékezhet a közönség: az 1999 nyarán a Vekeri-szigetre való kitelepülés, 2000-ben a debreceni repülőtéri buli, a szilveszterek, a havonkénti külföldi neves sztár Dj-k mind emelték az M47 ismertségét.

Országosan “sajnos” akkor lett igazán ismert az M47, amikor máig tisztázatlan körülmények és okok miatt 1999. december 27-én felgyújtották a helyet!

Mérlegelve a mellette és az ellene szóló érveket a Tulajdonos úgy döntött, hogy még egyszer felépíti azt a klubot, amely oly sok szép élményt és örömöt adott tulajdonosnak, alkalmazottaknak és vendégeknek egyaránt.

Anyagi és emberi tartalékait mind beinvesztálva, óriási erkölcsi és emberi hozzáállással a vendégek részéről kevéssel több mint két hónap alatt, 2000. március 10-ei nyitással újranyitotta kapuit az M47! Szebb lett mint valaha!

KOMMANDER TOM, BUDAI, TOMMYBOY, CLARK és rengeteg szorító vendég fantasztikus nyitóbulit produkált.

A hagyományokat megőrizve a klub hitvallásává tette a vendégek minél magasabb szintű kiszolgálását, a családias légkör megteremtését, a normális portaszolgálat kiépítését.

Olyan világhírű Dj-ket hozott az M47 Kelet-Magyarországra, akiket csak Budapesten lehetett eddig látni, hallani.

Az év hátralévő részében és jövőre olyan neveket akar az M47 bemutatni Sárándon, akiket már régóta szeretne a műértő közönség hallani! (TOMCRAFT, MISJAH, GAETANO PARISIO, ADAM BEYER, RUSH, MONIKA CRUISE, SVEN VATH, MARCO BAILEY, FELIPE, TOBI IZUI, CHRIS LIEBING, COLIN FAVER, RICHIE HAWTIN)