Club Dream (Tápióbicske)

Kategória: Klub|Disco

Tápióbicske, Rákóczi út
http://www.clubdream.hu/
info [KUKAC] clubdream [PONT] hu
06 20/439-4336

Az egész 2001. márciusában kezdődött, amikor egy markoló elkezdte egyengetni Tápióbicske határában a szántóföldet. Hét hónappal később, szeptember 15-én este pedig a Nyitóbulin felcsendült a Dream Intro és egyben megvalósult egy Álom ami a Közönségnek az igényes szórakozás lehetőségét jelenti hétről-hétre.

A Club az elmúlt időszakban számtalan átalakuláson ment keresztül mind arculatban, mind zenei téren, követve a folyamatosan változó igényeket.

Jelenleg igen széles zenei repertoár legjobbjaira lehet táncolni a “Showman”, DJ JOCI “vezényletével”, aki az aktuális dance, r'n'b, hip-hop, latin és elektro külföldi és hazai előadók legjobbjaival, valamint egy kis zenei időutazással teremt igazi házibulis hangulatot szombat esténként. Ide érdemes korán érkezni, hiszen már 22 órakor indul a Tánc!

A 9. Születésnap alkalmával négy év után ismét megnyílt a Galéria, ami egy új színfoltja a Club-nak, így további kényelmes ülőhelyeket biztosít a pihenni vágyóknak, a tágas bárpultnál pedig garantált a gyors kiszolgálás. Ezzel a bővítéssel ismét egy komplex, magas színvonalú szórakozóhellyé vált a Club ami továbbra is az éjfélig érkezőknek INGYENES, gondolva azokra, akik más esetben nem engedhetnék meg maguknak, hogy minden hétvégén itt legyenek!

...és az Álmok folytatódtak: 2004-ben BEACH néven öltött testet az eredetileg nyári rezidenciának tervezett helyszín, ami az egzotikus arculatának kö

szönhetően mindmáig a környék egyik legszebb és legkedveltebb szórakozóhelye. Nyári meleg éjszakákon a helyiség oldalt teljesen nyitott, a nyitható tetőszerkezettel pedig a csillagos ég és a pálmafák alatt lehet táncolni, esetleg kiülni a 200nm felületű víz partjára. A szomjazókról a hosszú bárpult gondoskodik, az ínyencek kedvelt helye pedig a cocktail bár, ahol elfogyaszthatod kedvenc italod. A zenéről a Rezidens, DJ BANFFY gondoskodik, ügyelve, hogy a hangulat cseppet se lankadjon. Fő csapásvonal a modern tánczene és elektro, de felcsendülnek tecktronic, house és progi dallamok is a Közönség hallójáratainak maximális kiszolgálása érdekében.

A BEACH rendszeres vendégei DRAGON S és FOREST, akik alkalmanként házigazda szerepet is betöltenek. A müfajnak megfelelően természetesen az orzság legjobbjai is tiszetletüket teszik itt, így folyamatosan találkozhat a Nagyérdemű a DISCO'S HIT(Radio 1) és a NITE FORCE (Rise Fm) legjobb koronforgatóival.

Mivel az időjárás változik, az igény pedig továbbra is megmaradt mind a zenét, mind a környezetet illetően, a nyári rezidenciából egy kis átalakítással folyamatosan üzemelő hely lett így a téli hidegekben is a forró nyár hangulatát varázsoljuk elő szombat éjszakákon. A BEACH szolgál helyszínül továbbá a már évek óta működő Báloknak, ahol a házigazda L'AMOUR együttes mellett alkalmanként fellépnek a műfaj ismert előadói is, valamint egy 2010 őszétől indult új sorozatnak, a DJ ASPEE nevével fémjelzett RETRO PARTY-nak. Ezek a rendezvények havi rendszerességgel, pénteki estéken várják a szórakozni vágyókat!